UGOVA ČERSTVÁ ŠŤÁVA

ugo.jpg

 

ugo

Ugova šťáva zůstává při uchování v chladu čtyři týdny ve skvělé kondici. UGOvy lahvičky nejsou ošetřeny pasterací, tedy tepelnou úpravou, ale pouze vysokým tlakem (tzv. paskalizací). Díky tomu vydrží šťáva při uchování v chladu čerstvá až 4 týdny. Přitom si zachová živiny, svoji přirozenou barvu a chuť.
Díky této technologii má šťáva stejnou barvu, chuť a obsah živin je podobný jako u právě vymačkané čerstvé šťávy.

Pan Ugo upřednostňuje místní pěstitele, které zná a kteří dodávají kvalitní suroviny. Jen ty totiž vydají tu nejkvalitnější šťávu. Poznáte ji podle přirozené barvy a chuti, ale i podle toho, že sedimentuje – postupně se usazuje. To je důkaz přírodního charakteru a čistoty produktu.

scroll to top