 |
|
Ingredience: |
4 hrušky |
65 g cukru |
40 g nastrouhané tmavé čokolády |
kůra z 1 citronu |
1 zakysaná smetana |
|
Na drobenku: |
125 g perníku |
125 g celozrného chleba |
50 g strouhané tmavé čokolády |
65 g chlazeného másla |
80 g třtinového cukru |
|
DOBA PŘÍPRAVY: 30 minut
ZPŮSOB GRILOVÁNÍ: Nepřímý silný žár (230-250°C)
DOBA GRILOVÁNÍ: 25 minut
Postup:
Hrušky oloupeme a vyjadřincujeme. Nakrájíme na kostky a promícháme s cukrem, strouhanou čokoládou a citrónovou kůrou. Vše rozdělíme do vymazaných zapékacích mističek do výše 2/3.
Perník a chléb nakrájíme na malé kousky, nastrouháme čokoládu, přidáme cukr a máslo. Vše dobře promícháme nebo můžeme nechat spojit i v mixéru. Touto drobenkou hrušky posypeme a vložíme do vyhřátého grilu cca 25 minut. Podáváme za tepla s lžičkou zakysané smetany na povrchu.
Zdroj: www.kamna-grily.cz
Post Views:
1 179